Other service

Sort by: Newly listed | Lower price first | Higher price first

Handphone Anda BOLEH JANA DUIT!!

Free

 15/07/2018

 

Handphone Anda BOLEH JANA DUIT!!

Handphone Anda BOLEH JANA DUIT!! Sebelum ini, memang tidak pernah terfikir bahawa ada wujud aplikasi duit pintar menggunakan handphone. Dengan hanya sentuhan di screen handphone anda duit akan masuk ke dalam akaun bank anda dengan bertubi-tubi. http://www.jutawanapp.com/?id=incomemari

Read more

suri rumah pun boleh jana pendapatan !

No price

 13/07/2018

 Tuaran

Dulu saya tidak pernah terbayang bahawa ada wujud aplikasi duit pintar menggunakan handphone. Dengan hanya satu sentuhan menggunakan handphone, duit akan masuk ke dalam akaun anda secara bertubi-tubi. http://www.jutawanapp.com/?id=bioie

Read more

SEO Services | Search Engine Optimization Services | ClickPro Media SEO Malaysia

No price

 13/07/2018

 Petaling

SEO Services | Search Engine Optimization Services | ClickPro Media SEO Malaysia

ClickPro Media provided seo services from Malaysia hich it is one of the methods of internet marketing to promote your website, company, products and services through online to reach the targeted customers at ease.

Read more

Agensi Terjemahan Website di Malaysia

Free

 13/07/2018

 

Agensi Terjemahan Website di Malaysia

Laman web adalah tempat rujukan bagi anda pada masa kini bukan sekadar punca pendapatan bahkan sebagai symbol pasaran. Hakikatnya, dunia hari ini sedang berkembang dengan pesat. Oleh itu, anda digalakkan bergerak seiring dengan kemajuan untuk berhubung dengan klien anda sama ada dari segi bahasa mahupun budaya bagi mengekalkan persaingan dan megembangkan perniaagaan anda. Lyric Labs memperkenalkan terjemahan laman web. Ia dapa...

Read more

Perkhidmatan terjemahan yang memuaskan di Kuala Lumpur

Free

 12/07/2018

 

Perkhidmatan terjemahan yang memuaskan di Kuala Lumpur

Agensi penterjemahan amat menitikberatkan jangkaan dan harapan klien, ini adalah kerana jawapan mereka alah berbeza antara satu sama lain. Setiap agensi terjemahan perlu fleksibel supaya dapat memenuhi keperluan klien berdasarkan jangkaan mereka. Perkhidmatan kami adalah bertaraf antarabangsa. Lyric Labs adalah agensi terjemahan yang bertauliah di Kuala Lumpur, Malaysia dengan ISO 9001, DIN EN 15038 akan memastikan seti...

Read more

Struggling with the Technical Side of your Website? Get Drupal!

No price

 11/07/2018

 

Struggling with the Technical Side of your Website? Get Drupal!

Are you struggling to publish digital content from lack of knowledge of the technical side of web contents? Make the process comfortable for you – get a user-friendly content management system like Drupal to assist you with controlling and editing the contents of your website. Make use of dedicated resources from Openwave. We specialize in a variety of web & app development processes and have been providing Drupal development ...

Read more

MOMEN GADGET PHONE REPAIR & SERVICE DI SERI KEMBANGAN

MYR 50.00

 11/07/2018

 Petaling

MOMEN GADGET PHONE REPAIR & SERVICE DI SERI KEMBANGAN

MOMEN GADGET PHONE REPAIR & SERVICE DI SERI KEMBANGAN ================================== ✔️ 100% Bumiputra ⏰ Buka 7 hari Seminggu . ✔️ 11am - 9pm Baik Pulih: ✔️ Masalah Bateri cepat habis ✔️ Skrin Pecah / Crack ✔️ Phone susah nak charge ✔️ Speker tak bunyi ✔️ Simcard tak detect ✔️ Water Damage ( phone kena air) ✔️ Button ...

Read more

Tanslation services for videos and audios

Free

 11/07/2018

 

Tanslation services for videos and audios

There are quite a large number of Voice Over translation services companies but it wont be like Lyric Labs. Lyric Labs has employed about 150 translators covering almost 140 globally spoken languages giving them an unbeatable edge. They offer a unique round-the-clock support service for their clients which goes a long way in building client-translator rapport resulting in quality output. The testimonials of over 3000 clients s...

Read more

Telefon bimbit anda boleh jana duit!

MYR 300.00

 10/07/2018

 Penampang

Dulu saya tidak pernah terbayang bahawa ada wujud aplikasi duit pintar menggunakan handphone. Dengan hanya satu sentuhan menggunakan handphone, duit akan masuk ke dalam akaun anda secara bertubi-tubi. http://www.OnlyInMalaysiaMah.com/?ref=Olly0108

Read more

Kenapa anda memilih Lyric Labs untuk perkhidmatan terjemahan? Lebih Murah, Dipercayai dan Tepat

Free

 10/07/2018

 

Kenapa anda memilih Lyric Labs untuk perkhidmatan terjemahan? Lebih Murah, Dipercayai dan Tepat

Terdapat sebilangan besar agensi terjemahan mampu menyediakan terjemahan teknikal bagi dokumen dan laman web. Agensi berkenaan mempunyai kedudukan tersendiri dengan penterjemah yang bertauliah bagi kerjaya ini. Ini membolehkaan mereka menawarkan perkhidmatan khusus yang bersesuaian. Akan tetapi, agensi tersebut akan memberikan sebut harga yang boleh mengecewakan seluruh perancangan pemasaran anda. Inilah kelainan Lyric ...

Read more

SEO, SEM & Social Media Marketing | BlueNinja.io

MYR 3,000.00

 10/07/2018

 Petaling

SEO, SEM & Social Media Marketing | BlueNinja.io

Our best SEO and SEM combination practices will place your business on the top of Google search list. Not only branding, but also company's 'personality' matters, where social media marketing strategy is the best tool. Blueninja team will ensure that your

Read more

Guna handphone je boleh dapat 'side income'

No price

 09/07/2018

 Petaling

Guna handphone je boleh dapat 'side income'

Tak ada kerja sesenang ini. Duit selalu tak cukup? jangan risau, 'side income' kan ada. Cuma kena rajin je. Kalau malas rugilah. Dulu saya tidak pernah terbayang bahawa ada wujud aplikasi duit pintar menggunakan handphone. Dengan hanya satu sentuhan menggunakan handphone, duit akan masuk ke dalam akaun bank anda secara bertubi-tubi. http://www.jutawanapp.com/?id=cakil

Read more

Perkhidmatan Terjemahan Terbaik di Malaysia

No price

 09/07/2018

 

Perkhidmatan Terjemahan Terbaik di Malaysia

Lyric Labs mempunyai kedudukan tersendiri dengan 1500 penterjemah yang pakar untuk 140 bahasa. Penterjemah kami adalah pakar dalam penterjemahan teknikal, perundangan, automotif, kejuruteraan, laman web, sijil-sijil bagi tujuan imigresen, dokumen kemasukan ke university, dan banyak lagi. Lyric Labs adalah antara 100 syarikat terjemahan terbaik serta dalam kedudukan 15 syarikat yang terbaik dalam Asia. Pendedahan yang meluas me...

Read more

Free Bulk SMTP Service | Try today Safe, reliable and fast service

US$ 300.00

 08/07/2018

 Segambut

Free Bulk SMTP Service | Try today Safe, reliable and fast service

Bulk email marketing services from instantbulksmtp give your company the ability to easy manage any mass email marketing campaign. Internet Marketing … Bulk Email Services; E-mail Newsletter Template; E-mail Card Template; E-mail Event. Email Marketing-Premium Send Unlimited Emails per month. Unlimited Subscribers using our online marketing software. PLAN 3 Quad Core, 16 GB RAM, 2×1.5TB HDD,16 IPs 36000 em...

Read more

Business Product & Service

No price

 06/07/2018

 

Dulu saya tidak pernah terbayang ada wujud aplikasi duit pintar mengunakan handphone.Dengan hanya satu sentuhan mengunakan handphone duit akan masuk ke dalam akaun bank anda secara bertubi-tubi.http://www.jutawanapp.com/?id=coolilng80

Read more

tukang paip plumber wangsa maju 0176239476 azlan afik

Free

 06/07/2018

 Wangsa Maju

tukang paip plumber wangsa maju 0176239476 azlan afik

PERHIDMATAN KAMI ✔ UBAHSUAI RUMAH ✔ MENGECAT RUMAH ✔ UBAHSUAI BILIK AIR ✔ BUAT TABLE TOP ✔ PASANG PARTITION ✔ TUKAR PASANG PINTU SLIDING PVC ✔ DAN PELBAGAI JENIS PINTU ✔ TUKAR PASANG PINTU DAN FRAME ✔ TUKAR PASANG TINGKAP DAN F...

Read more

BEST OFFER - Web Design & Ecommerce in Kuala Lumpur, Malaysia

No price

 06/07/2018

 Petaling

BEST OFFER - Web Design & Ecommerce in Kuala Lumpur, Malaysia

O2O Digital is a creative digital agency focusing on web development, ecommerce, online marketing and creative designs. Our team have delivered elegant design with innovative technologies to clients around the globe. O2O Digital's happy customers ranged from fortune 500 companies to SMEs.

Read more

Agensi Terjemahan Terpilih di Kuala Lumpur

Free

 05/07/2018

 

Agensi Terjemahan Terpilih di Kuala Lumpur

Agensi Terjemahan Terpilih di Kuala Lumpur Lyric Labs adalah agensi terjemahan yang diperakui sah di Malaysia dengan ISO 9001, DIN EN 15038. Kepakaran kami adalah dalam menyediakan perkhidmatan penterjemahan .Agensi terjemahan yang diperakui sah dengan kerjasama 1500 penterjemah yang bertauliah untuk lebih 140 bahasa. Jika anda berminat untuk menterjemah dokumen, dokumen teknikal, dokumen perundangan, laman web...

Read more

Penjimatan melebihi 30% bagi perkhidmatan penterjemahan. Sila hubungi Lyric Labs

No price

 04/07/2018

 

Penjimatan melebihi 30% bagi perkhidmatan penterjemahan. Sila hubungi Lyric Labs

Pernahkah anda terfikir bagaimana Petronas,Maybank,Sime Darby menterjemah dokumen mereka? Bagaimana pula klien di Malaysia yang melebihi 3000 mendapatkan perkhidmatan penterjemahan? Hakikatnya, syarikat-syarikat gergasi tersebut telah menggunakan perkhidmatan penterjemahan kami. Anda boleh mendapatkan terjemahan yang tepat dan sesuai untuk diterbitkan. Kami mempunyai penterjemah penutur asal bahasa yang profesional dan...

Read more

Hire efficient onsite and offshore corporate app developers from Openwave!

Free

 03/07/2018

 Cheras

Hire efficient onsite and offshore corporate app developers from Openwave!

Are you constantly on the lookout for professional app developers – both onsite and offshore? Choose to employ qualified builders for developing your corporate app, from Openwave. We have been successfully delivering unparalleled services to a global clientele for over a decade and more. Get in touch with us on our website to discuss detailed information about your project or get a free quote for

Read more

Hanya perlu luangkan masa di rumah untuk menjana pendapatan!!

Free

 03/07/2018

 Kota Setar

Mahu pendapatan sambilan sambil berada di rumah? Bagaimana? Manusia mempunyai pelbagai cara dan sumber untuk berusaha bagi mendapatkan pendapatan. Saya juga tidak pernah terfikir sebelum ini tetapi selepas MENCUBA semuanya membuahkan HASIL!! Boleh bekerja di MANA-MANA, pada BILA-BILA MASA dan segalanya hanya DIHUJUNG JARI!! Dengan satu klik sahaja dapat menjana PENDAPATAN di RUMAH!! http://www.jutawanapp.com/?id=hardwo...

Read more

Lyric Labs adalah Pilihan yang tepat bagi perkhidmatan terjemahan perundangan

No price

 03/07/2018

 

Lyric Labs adalah Pilihan yang tepat bagi perkhidmatan terjemahan perundangan

Kami mempunyai Penterjemah yang bertauliah dengan harga yang kompetitif. Lyric Labs juga menyediakan perkhidmatan terjemahan yang berkualiti dan kami merupakan agensi yang diperakui sah ISO 9001 DIN EN 15038, cepat, tepat, dan terperinci. Kami merupakan pusat sehenti bagi perkhidmatan penterjemahan untuk segala jenis dokumen anda. Lyric Labs adalah agensi terjemahan yang professional di Kuala Lumpur, Malaysia yang berpengalama...

Read more

BlueNinja| IOS & Android Application Development

MYR 5,000.00

 02/07/2018

 Petaling

BlueNinja| IOS & Android Application Development

From the initial stages of technology startup to the launch of the application store, our mobile application developers are fully equipped to deliver our clients quality service. Whether it is a IOS or Android device we understand the importance to develop an application that will leave a remarkable impact on the users. Here at Blueninja, do we offer a range of services to solve your technological issues particularly relating ...

Read more

The real MALAYSIAN SECRETS to become MILLIONAIRE!!

Free

 02/07/2018

 Hulu Langat

The truth about how to make money online. And by 'the truth', I mean the real methods I used to make RM20,000... RM50,000...even RM100,000... month after month! And the best thing is... this all works from Malaysia mah! Click www.onlyinmalaysiamah.com/?ref=anoshaari to know further information.

Read more

Tahukah anda? Telefon bimbit anda boleh jana duit! Rugi jika anda tidak mencuba!

No price

 30/06/2018

 Cheras

Dulu saya tidak pernah terbayang bahawa ada wujud aplikasi duit pintar menggunakan handphone. Dengan hanya satu sentuhan menggunakan handphone, duit akan masuk kedalam akaun bank anda secara bertubi-tubi. Mari cuba cara ini. http://www.jutawanapp.com/?id=najmi260795

Read more

Jangan buang masa!! Dan mulalah menjana pendapatan melalui Apps!!

Free

 30/06/2018

 Hulu Langat

Jangan buang masa!! Dan mulalah menjana pendapatan melalui Apps!!

Cara ini sangat berbeza dengan cara mencari pendapatan lain kerana anda boleh kerja di mana-mana dan pendapatan anda tiada had. Dulu saya tidak pernah terbayang bahawa wujud aplikasi duit pintar menggunakan telefon bimbit. Untuk makluamat lanjut sila click http://www.jutawanapp.com/?id=anoshaari.

Read more

Telefon bimbit menjana pendapatan!

MYR 50.00

 29/06/2018

 

Pada awalnya saya ragu-ragu dengan perkara ni. Alhamdulillah rupanya berkesan.

Read more

Anda mencari perkhidmatan penterjemahan yang diperakui sah dan bernotari awam?

No price

 29/06/2018

 

Anda mencari perkhidmatan penterjemahan yang diperakui sah dan bernotari awam?

Lyric Labs adalah agensi penterjemahan yang diperakui sah dan diyakini. Jika anda tercari-cari perkhidmatan terjemahan dokumen teknikal, dokumen undang-undang atau penterjemahan laman web, Anda berada di tempat yang betul. Terdapat beberapa input yang dapat meyakinkan anda berkenaan syarikat kami`; 1. peneraju pasaran sejak tahun 2005 2. ISO 9001, DIN EN 15038 yang diperakui sah, 3.100% dipercayai dan t...

Read more

Turn heads and Attract more attention with Virtual Reality for Business!

No price

 28/06/2018

 

Turn heads and Attract more attention with Virtual Reality for Business!

If you’ve realized that virtual reality is the way forward in enterprise marketing and development, then you’re on the right track. Now all you need is an efficient app developer to incorporate your ideas into reality with a VR based app. Find a trained and expert professional at Openwave. We specialize in all kinds of VR applications. Contact us now! Dial - (+60) 3.2092.9453

Read more

Menjana Duit Dengan Menggunakan Telefon Bimbit Smartphone Anda

Free

 28/06/2018

 Bukit Bintang

Menjana Duit Dengan Menggunakan Telefon Bimbit Smartphone Anda

Rupanya ini tidak mustahil, dengan satu sentuhan , duit dapat dijana dan dimasukkan ke dalam akaun anda bertubi-tubi. Selamat dan mudah install untuk Android smartphone, sah di sisi undang-undang dan patuh syariah (bukan MLM atau Skim Cepat Kaya) dan duit dimasukkan ke akaun setiap Isnin dan Khamis. Klik link di bawah:_ http://www.jutawanapp.com/?id=amerhafiz

Read more

    search

    Price

    Subscribe to this search


    Claseek™ Malaysia is a FREE online classifieds portal. You can buy, sell, trade, rent, deal, find and advertise almost anything here. We are one of the leading local classifieds for Real Estate, Electronics, Fashion, Vehicles, Services, Travel, Money, Jobs and more. Others section is dedicated for all other general category ads like Animal, Appliance, Art, Collectible, Baby product, Book, Magazine, Food, Restaurant, Furniture, Health & Beauty, Local event, Machine, Tool, Music, Movie, Sport & hobby, Toy, Game, etc. Find what you need from different companies or individuals.