MYR 60.00

EBOOK BARU - PANDUAN BISNES AISKRIM Johor Bahru

  Others   (Item ID: 27922)

Ebook terbaru ini adalah tentang panduan menjalankan bisnes aiskrim. Ianya ditulis oleh saudara Afiq Rusly yang pernah menulis ebook Bisnes Burger sebelum ini.   Dalam ebook bisnes aiskrim ini, saudara Afiq telah berkongsikan pengalaman serta cara-cara menjalankan perniagaan aiskrim secara langkah demi langkah. Dari mula membuat persediaan peralatan, cara buat aiskrim (resepi turut di beri)  hinggalah kepada cara memasar dan menjual aiskrim.   Lebih menarik lagi, saudara Afiq turut tunjukkan kat mana "lubuk sebenar" menjual aiskrim. Jika tahu lubuk ni... RM2k-5k sebulan secara part time jual aiskrim tu.. memang senang-senang jer la! :)     Ianya adalah hasil daripada pengalaman, real-life PROVEN saudara Afiq Rusly sendiri dan apa yang saudara Afiq Rusly sendiri sampaikan kepada anak-anak didik bakal usahawan makanan saudara Afiq Rusly selama ini.   Selain itu anda juga dapat resepi turun-temurun dari bapa saudara Afiq Rusly. Yang mana dengan resepi ini, aiskrim tersebut halal & bebas daripada Gelatine (lemak haiwan).   Kini anda tidak perlu nak lalui pengalaman pahit-getir, kesusahan dan habiskan beribu-ribu ringgit untuk keluarkan modal yang anda sendiri tidak tahu adakah anda laburkan pada tempat yang betul atau tidak dalam proses Try & Error.     Harga untuk ebook ini hanya RM250 sahaja. ianya masih lagi murah berbanding nilai dan pulangan yang bakal anda perolehi.   Tapi sempena pelancaran ebook ini.   Khas untuk yang terawal, saudara Afiq Rusly berikan harga mampu bayar iaitu pelaburan serendah RM60 SAHAJA!   Betul ke? Ya, Jangan terkejut! Memang serendah RM60 sahaja untuk tempoh masa TERHAD.     Jangan Bazirkan Masa Anda Lagi…     Aiskrim? Siapa yang tak suka kan? Buat bisnes boleh Untung ni.... http://buatduitonline101.blogspot.my/2015/10/jana-pendapatan-rm5k-sebulan-secara.html  


 Published date:

17/10/2015 12:30 pm

 Expiration date:

31/12/9999

 Region:

Johor

 City:

Johor Bahru


Show on map



Safety Tips

  • Avoid scams by asking for more details from the advertiser if needed, then verifying them afterwards (using Google, etc)
  • Transact face-to-face (cash on delivery) whenever possible to see the actual product before paying
  • Never pay via Western Union, Moneygram or other anonymous (no recipient account) payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • Avoid doing financial transactions online (online banking, PayPal/credit card payments, etc) while using public computers or networks (internet shops, airport, etc)
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"
  • Click here for more safety tips
Do you think this ad is a fraud, spam or violates Claseek terms and conditions? Please report it to us, we would appreciate your feedback.
Note: Claseek.com is NOT associated in any way with the advertiser and the ad advertised here. All items are posted entirely independent from this site, therefore your vigilance is absolutely necessary.






 Region: Johor

 City: Johor Bahru

Contact publisher

You must log in or register a new account in order to contact the publisher

 






Claseek™ Malaysia is a FREE online classifieds portal. You can buy, sell, trade, rent, deal, find and advertise almost anything here. We are one of the leading local classifieds for Real Estate, Electronics, Fashion, Vehicles, Services, Travel, Money, Jobs and more.