MYR 650.00

KELAB RAJA KERETA (KRK) IPOH

  Vehicle service   (Item ID: 22918)

Penerangan

RELAB RAJAKERETA (KRK) ialah sebuah kelab yg diwujud olh azza motor network utk membantu ahli2 selesai masalah berkaitan kenderaan, selain memberi peluang kpd ahli2 menjana income dan memiliki sebuah kereta idaman. sistem marketung yg bagus (tanpa menaja pun dapat duit), syarikat kukuh dan wibawa..syarikat menjalankan prniagaan jual beli kereta yg real brtapak di kajang..

Ia satu prgm paling mudah nak buat, nak berjaya..sbb itu dlm 1-2 bulan join sahaja ada yg collect ribuan ringgit dan tak mustahil dlm beberapa bulan sahaja sebuah kereta idaman dapat dikeluarkan..apa rahsia ya?

1) modal cukup murah rm650..dah la sekali je seumur hidup..

2) jika nak beli kereta (second, recon atau baru) dapat lg discount sehingga rm10,000 (tertakluk kpd jenis, tahun kereta).apa sgt lah dgn rm650 tu huhu..beli sebuah kereta dah untung ribu2 kali ganda haha..

3) service kereta, tukar alat ganti dan sbgainya dapat lg discount shgga 50%..sekali service pun dah balik modal..so, apa masalahnya dgn modal rm650..anda tak join pun kereta anda tetap jg kena service, kena tukar minyak hitam, kena tukar tayar dan bagai2 huhu…

4) anda rekemen kawan join anda dibayar..rekemen 4 org sahaja peluang besar menanti anda..apa dia? Tak lain tak bukan anda berpluang hasilkan duit shingga rm40,000 berulang2 dan sebuah kereta idaman anda..

5) peluang beli kereta dgn cara yg lebih mudah, tak perlu slip gaji, masalah black list dll layak beli kereta..

6) rekemen kawan beli kereta anda dibayar komisyen perghhh..macam salesman kereta la pula..

7) macam lagi faedah lain menanti anda yg berani keluarkan rm650 dan nampak peluang hebat ini..

Pm sy utk jadi yg terawal. keluarkan kereta idaman anda dlm waktu terdekat bersama sy in sha allah..

WhatsApp 0125259982-AMAR
Plan

Modal rm650 skali seumur hidup.

Menaja 4 org utk level 1 anda dapat bonus rm400;

4 org menaja 4 yg lain anda dpt rn350 seorgx16 org =rm5,600 (tak buat apa2 pun di level 2 tu)..

Bila complete second level anda dipindahkan ke plan global atau plan kereta.di plan ini anda tidak perlu menaja sesiapa..downline akn masuk dr mana2 shja..setiap downline masuk anda dpt rm2000 perghhh…

Complete 2 level anda dpt rm40,000 dan dr duit itu lh anda guna utk byr down payment kereta idaman kita..

Selepas itu anda akan terima lg rn2000-40,000 scr berulangan dan tak perlu byr utk kereta lg utk kali kedua ini..semua masuk bank anda…

Kalu anda berminat jd lah downline sy di awal2 ini..jgn trlepas kpd org lain tempat duduk anda di awal2 ini..rugi besar..
untuk maklumat lanjut sila pm/whatsapp saya di 0125259982. Sila dafter percuma di sini

http://rajakereta.biz/amarskevel@yahoo.com?buka=daftar

Tq


 Published date:

05/09/2014 9:56 pm

 Expiration date:

31/12/9999

 Modified date:

06/09/2014

 Address:

No 32a Susuran Perpaduan Taman Perpaduan Jaya Bercham 31400 Ipoh Perak






Safety Tips

  • Avoid scams by asking for more details from the advertiser if needed, then verifying them afterwards (using Google, etc)
  • Transact face-to-face (cash on delivery) whenever possible to see the actual product before paying
  • Never pay via Western Union, Moneygram or other anonymous (no recipient account) payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • Avoid doing financial transactions online (online banking, PayPal/credit card payments, etc) while using public computers or networks (internet shops, airport, etc)
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"
  • Click here for more safety tips
Do you think this ad is a fraud, spam or violates Claseek terms and conditions? Please report it to us, we would appreciate your feedback.
Note: Claseek.com is NOT associated in any way with the advertiser and the ad advertised here. All items are posted entirely independent from this site, therefore your vigilance is absolutely necessary.






Contact publisher

You must log in or register a new account in order to contact the publisher

 




Claseek™ Malaysia is a FREE online classifieds portal. You can buy, sell, trade, rent, deal, find and advertise almost anything here. We are one of the leading local classifieds for Real Estate, Electronics, Fashion, Vehicles, Services, Travel, Money, Jobs and more. Vehicles section is dedicated for buying and selling Car, Motorcycle, SUV, Van, Truck, Bicycle, Boat, Ship, Accessories, Spare parts, etc. Current makers include Acura, Alfa Romeo, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Datsun, Dodge, FAW, Ferrari, Fiat, Ford, GEO, GMC, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Izusu, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lincoln, Maserati, Mazda, Mercedes Benz, Mercury, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Peugeot, Plymouth, Pontiac, Porsche, Rambler, Renault, Rolls Royce, Rove, Saab, Seat, Smart, Suzuki, Toyota, Villager, Volkswagen and Volvo. We have the selection of convertible, coupe, mini van, sedan, SUV, van and wagon. Buy from dealers, importers or vehicle owners.

Keywords: KELAB RAJA KERETA (KRK) IPOH - Claseek™ Malaysia; Penerangan RELAB RAJAKERETA (KRK) ialah sebuah kelab yg diwujud olh azza motor network utk membantu ahli2 selesai masalah berkaitan kenderaan, selain memberi pe..., Vehicles, kelab, raja, kereta, krk, ipoh, penerangan, relab, rajakereta, ialah, sebuah, yg, diwujud, olh, azza, motor, network, utk, membantu, ahli2, selesai, masalah, berkaitan, kenderaan, selain, memberi